Ko Yamada

Ko Jamada, rođen i odrastao u Japanu, je umetnik fotografije i medijskih projekata (BFA, MIP
fotografija / Ohajo Univerzitet), predstavnik PAC (Photography Art Caravan).
Priznat u FotoFest-u 1994. u Hjustonu, Texas, i na 2. Međunarodnom Photo susretima u
Sao paulo 1995, Brazil, pre nego što je imao izložbe u Tokijskom Metropolitan muzeju fotografije 1997. Godine
Nakon što je radio za Međunarodni simpozijum o elektronskoj umetnosti (ISEA) 2002 u Nagoji kao
generalni sekretar simpozijuma, on je proširio svoje polje rada na medijiski orijentisane izraze.
Njegov prvi projekat vezan za medij novinarstva I stampe je dobio nagradu predsednika žirija za Najbolji Dizajn 2003. kao deo projekta “Rodčenko Soba”. Projekat je urađen u kombinaciji fotografija sa zvučnim instalacijama, knjižnim i novinskim projektima I performansima.
Njegovi radovi su izlagani po celom svetu I to Japanu, Brazilu, U.S.A., Nemačkoj, Francuskoj, Tajlandu, Maleziji.
On je idejni tvorac Minimal Sized Art Centra i škole pod nazivom Yojo-Han Art Centar gde radi kao direktor centra.

Markosian-Headshoot f

Diana Markosian je Američki fotograf Jermenskog porekla, čije fotografije istražuju odnose između uspomena i mesta. Diplomirala je na Master studijama na Diplomskim studijama Univerziteta Kolumbija, odsek za Žurnalizam. Od tada , njen rad ju je vodio do nekih najdaljih kutaka na planeti, gde je ona radila kako na svojim pričama tako i na editorijalima. Njene fotografije se mogu naći u publikacijama i magazinima kao što su National Geographic, The New Yorker i New York Times.

On je takođe predaje medijsku pismenost ,dizajn I umetnost fotografije na na Nagoja Univerzitetu
Umetnosti , Nagoja Zokei Univerzitetu i Nagoja Univerzitetu Umetnosti i Nauke.

Headshotsmall

Natalija Fadejeva je mladi freelance retušer sa sedištem u Londonu, Velika Britanija, specijalizovana u oblasti mode i beauty retuša.
Njen put u svet vizuelnih umetnosti počeo je pre više od 10 godina dok se igrala sa Photoshop softverom na računaru njenog prijatelja. Tada je savladala osnove i počela da eksperimentiše sa kompozicijama i montažom. Natalijina profesionalna retušerska karijera započelaje pre 4 godina tokom svojih studija u oblasti fotografije, na kojima otkriva sve lepote modne fotografije i retuša u koje se momentalno zaljubila. Za to vreme ona postepeno gradi svoj portfolio i bazu klijenata.

Danas Natalija je međunarodno priznat i objavljivan profesionalni retušer, poznata po svojoj pažnji koju posvećuje detaljima, dobroj etici i rešavanju problema. Dobitnik Master Photography nagrade u beauty retuširanje i Kreativnoj post-produkciji, ona je takođe radila za klijente kao što su Anastasia Beverli Hills i Haves i Curtis i objavljivana u časopisima kao što su Elle, Glamour, Women’s Health, Laviva i više.

http://www.nataliaf.com/

https://www.facebook.com/nataliafadejevaphotography/?fref=ts

PinterestShare

Оставите одговор