fotorama-X-profili-sajt-2020- radionice Lynn Erika Andy

Jedinstvena Masterclass radionica koju će voditi tri fantastična fotografa, tim vrhunskih dokumentarista različitih generacija National Geographic Magazina. Lynn Johnson, Erika Larsen i Andy Mereuta će kroz razgovor o veoma zanimljivim temama upoznati polaznike sa nečim što prevazilazi i same granice fotografije.

Liminal-Mnemonic-Terrestrial će imati za zadatak da vas upozna sa onim finim i skoro neprimetnim ali itekako važnim aspektima i nezaobilaznim aspektima fotografije vezanim direktno za samog fotografa i njegovu interakciju sa spoljašnjim svetom.

Liminalno – je kvalitet nejasnoće ili dezorijentacije koji se javlja u srednjem stadijumu obreda prolaska, kada učesnici više ne drže status rituala, ali još nisu započeli prelazak na status koji će zadržati kada obred završi. Ivični, graničnirubni prostor u kojemu se prelaze okviri društvenih struktura i privremeno dokidaju društvene norme i vrednosti

Mnemonički – ili pomažući memoriji, koji se odnose na moć pamćenja ili načine pamćenja pomoću određenih šema i setova naredbi. Put pamćenja

Zemaljsko – na ili se odnosi na zemaljsko – trenutno

Ova radionica će biti samo početak jednog velikog projekta za nekolicinu izabranih studenata.
Posle završetka radionice, Lynn , Erika i Andriana će odabrati 12 studenata sa kojima će u sledećih 12 meseci raditi na zajedničkom projektu koji će rezultirati zajedničkom izložbom 2021. godine i koju će same lično otvoriti!!!

Iskoristite ovu priliku iz snova i radite zajedno sa legendama National Geographic Magazina!

Subota 8. Avgust

od 20h

Prijave na fotoramafest@gmail.com

RADIONICA JE POTPUNO BESPLATNA!!!

PinterestShare