Headshotsmall

Natalija Fadejeva je mladi freelance retušer sa sedištem u Londonu, Velika Britanija, specijalizovana u oblasti mode i beauty retuša.
Njen put u svet vizuelnih umetnosti počeo je pre više od 10 godina dok se igrala sa Photoshop softverom na računaru njenog prijatelja. Tada je savladala osnove i počela da eksperimentiše sa kompozicijama i montažom. Natalijina profesionalna retušerska karijera započelaje pre 4 godina tokom svojih studija u oblasti fotografije, na kojima otkriva sve lepote modne fotografije i retuša u koje se momentalno zaljubila. Za to vreme ona postepeno gradi svoj portfolio i bazu klijenata.

Danas Natalija je međunarodno priznat i objavljivan profesionalni retušer, poznata po svojoj pažnji koju posvećuje detaljima, dobroj etici i rešavanju problema. Dobitnik Master Photography nagrade u beauty retuširanje i Kreativnoj post-produkciji, ona je takođe radila za klijente kao što su Anastasia Beverli Hills i Haves i Curtis i objavljivana u časopisima kao što su Elle, Glamour, Women’s Health, Laviva i više.

http://www.natlyfretouching.com/

https://www.facebook.com/natlyfretouching

beauty-retouching-dark-burgundy-makeup-natalia-fadejeva-natlyf-retouching

fashion-editorial-edda-oskars-by-natlyf-retouching-natalia-fadejeva 3

fashion-editorial-edda-oskars-by-natlyf-retouching-natalia-fadejeva 6

glamour-magazine-natalia-fadejeva-natlyf-retouching-3

womens-health-natalia-fadejeva-natlyf-retouching-2

Natlyf_retouching_dark_makeup

Laviva-trendis-natlyf-retouching-4

Laviva-trendis-natlyf-retouching-5

glamour-natlyf-retouching-4

PinterestShare

Оставите одговор