APOLO 3 prednja fin

Nastao na Đurđevdan 2010. godine kao zajednička ideja grupe zaljubljenika u fotografiju Apolo foto klub je danas mnogo više od toga. Nazvan u čast prvog kragujevačkog fotografskog ateljea Dragoljuba S. Milovanovića Apolo poštuje i prima sve one kojima je fotografija neraskidivi deo života. Foto klub okuplja i profesionalce i amatere, a organizuje i sekciju za najmlađe ljubitelje fotografske magije.

U 2011. godini smo hrabro pošli u osnivanje prvog festivala umetničke fotografije kod nas. I uspeli smo u tome – odabrali smo najbolje predavače i pomogli učesnicima da poboljšaju svoj rad i fotografsko umeće. Organizovali smo radionice, predavanja i izložbe. Ove godine organizujemo 2. po redu Fotorama festival u želji da budemo mnogo bolji i uspešniji u odnosu na prethodni festival. Ovog puta dovodimo, ne samo domaće predavače, već i značajna međunarodna imena iz sveta fotografije. Svako od polaznika festivala i ljubitelja fotografije će naći nešto za sebe, a ono što je najvažnije, prepoznaće svoje istomišljenike i naći kutak za druženje .

Posebno smo ponosni na prethodnu 2. godišnju izložbu kluba sa temom Portret koja je organizovana u okviru Fotorame 2011. godine. Ovog puta pred vama je 3. godišnja izložba FK Apolo pod simboličnim nazivom Tri. Pozivamo vas da uživate i osetite snagu svetlopisanja koja nas je vodila u toku stvaranja ovih fotografija. Pred vama su 64 rada od 32 umetnika , članova foto kluba Apolo.

PinterestShare