e lance

Upwork predavanje na Fotorama fest-u

 

 

 

Najveća svetska kompanija za rad putem interneta Elance-oDesk je evoluirala i zvanično postala Upwork kompanija. Danas, više od 2 miliona klijenata pristupa Elance i oDesk platformi kako bi našli, angažovali i platili svetski najbolje frilensere,  što im omogućava nikad lakše građenje uspešne kompanije i karijere.

Našu zajednicu čine 3,7 miliona preduzeća i 9,3 miliona honoraraca, koji su u 2014. godini zaradili više od 900 miliona dolara putem ovakvog načina onlina zapošljavanja.

Inovativne svetske kompanije, male firme i novoosnovane kompanije koriste našu bazu talenata, praveći timove softverskih inženjera, programera aplikacija, veb i grafičkih dizajnera, kopirajtera, istraživača tržišta, analitičara podataka, marketing stričnjaka za društvene medije, agenata za korisničke servise i drugih profesionalaca. Godišnje se više od million frilens poslova obavlja preko Elance-oDesk platformi, u preko 2500 različitih kategorija.

Danas se većina poslova može obaviti online, a na ovaj način se može pronaći osoba na platformama koja će ga najbolje odraditi.  Ta činjenica menja shvatanje i način rada  zadovoljnih i frilensera i klijenata.

Freelance Mobilizer Tamara Gavrić  će govoriti o funkcionisanju platforme i frilensingu. Svi prisutni će imati prilike da čuju savete za uspeh u online karijeri i pitaju sve što ih zanima.

 

Tamara Gavrić je freelance arhitekta i dizajner. Rođena je u Beogradu,studirala i radila u Italiji, gde je završila fakultet Politecnico di Milano. Kao projektant i dizajner, radila na brojnim projektima u Milanu, Londonu i Beogradu, pri različitim biroima i organizacijama. Svoju freelance  karijeru započinje povratkom u Beograd ,uspostavljanjem saradnje sa stranim firmama, nakon čega je postala i član Elance-oDesk platforme. Kao uspešan frilenser, 2012.godine postaje njihov Mobilizer sa idejom da prenese iskustva i obuči sve nove frilensere online poslovanju.

PinterestShare

Оставите одговор