dennis dunbar masterclass

Posle veoma uspešnog Retouch workshop-a , digitalni umetnik Hollywoodske A produkcije, Dennis Dunbar ponovo na Fotorama festu sa novom Masterclass radionicom !!!
Tajne digitalne produkcije će vam biti otkrivene od čoveka koji je radio na blokbasterima kao što su Transformers, X-Men, Harry Potter, Iron Man, Star Trek, Percy Jacson, American Gods, Jumanji i još toliko toga.

Ova dvodnevna radionica će se fokusirati na tehnike, trikove i taktike korišćene za izgradnju složenih kompozitnih slika za plakate i reklame.

Dan 1 – 31.05 2018
KOMPOZITI

Prvog dana Dennis će se upustiti u osnove kompozita, savladajte maskiranje, strukturu datoteka, korekciju boje i retuširanje.
Saznaćete kako da pripremite slike na najbolji način i uklopite ih u besprekornu kompoziciju zajedno sa svim trikovima koje koristite za pravljenje konačnog prozvoda.

Dan 2 – 1.06 2018
KONAČNI PROIZVOD

Drugog dana naučićete kako raditi sa posterima niske rezolucije i pretvarajući ga u poster visoke rezolucije u tradiciji najboljih holivudskih postera. Na ovoj radionici Dennis će vas voditi kroz proces koji top retušeri koriste kako bi sirove fajlove klijenta klijenta pretvorili u remek delo visoke rezolucije.

Pokazaće vam kako napraviti „bleed“ u vašem fajlu, kako ga uvećati i zameniti sve grube elemente uz visoke rezolucije prilikom analize i poliranja strukture i kvaliteta slike , kako biste bili sigurni da je sve napravljeno na najbolji mogući način tako da može izdržati čak i najviše standarde od strane zahtevnih klijenata.

Broj polaznika radionice ograničen na 30 polaznika!

- ŠTA JE POTREBNO:

- Sopstveni računar (laptop)
- Grafička tabla (organizator je obezbedio za svakog studenta Wacom Intuos Pro Demo tablu na kojoj ce raditi za vreme trajanja radionice)
- Photoshop CC ili neku od starijih verzija ovog softvera

CENA DVODNEVNE MASTERCLASS RADIONICE JE 18.000 rsd

uplatnica.rs-160-338586-05 (1)

Sve prijave i informacije na : fotoramafest@gmail.com

filmovijumanji_welcome_to_the_jungle_ver7_xxlg 2

jumanji_welcome_to_the_jungle_ver8_xxlg2

jumanji_welcome_to_the_jungle_ver9_xxlg3

jumanji_welcome_to_the_jungle_ver10_xxlg4

all_i_see_is_you_xxlg2

dismissed_xlg2

it_happened_in_la_xxlg2

PinterestShare