Lucia

Lucija Đakani je žena koja obesmrćuje žene u svakom aspektu. Osećanja, ambicije i normalnost su zabeleženi kroz objektiv iza kojeg je ženstveno oko koje zna šta da traži i kako da izrazi suštinu celog univerzuma. Žena koja odražava drugu ženu: ovo je intimni razlog njenog posla.
Radeći u svom ateljeu u Milanu, Lucija ima preko deset godina iskustva u modnoj fotografiji. Rođena je 1976. u malom srednjevekovnom gradu u centru Italije , pod nazivom Jesi . Počela je da eksperimentiše sa fotografijom u ranom uzrastu , kao tinejdžer će sa prijateljima fotografisati napuštenia mesta . Nakon studija jezika u Bolonji ( engleskom i francuskom jeziku ), kao i dizajna u Rimu , ona je počela da pohađa kurs crno-bele fotografije. Tek tada je počela da shvata da bi njena istinska strast i ljubav ka fotografiji mogla da postane ostvariva opcija u karijeri . Dalje osvaja nekoliko nagrada , u Italiji i inostranstvu za svoju umetničku crno-belou fotografiju .
Nakon studija u Rimu i kratkog staža u komercijalnom foto studiju u svom rodnom gradu Jesi, Lucija se preselila u Milano sa namerom da postane modni fotograf . Ne znajući nikoga u modnoj industriji, Lucija je bila u stanju da brzo razvije svoj stil i tehniku u saradnji sa različitim časopisima. Nakon serije snimaka za Vanity Fair, Vogue Gioiello i Vogue Pelle, za kratko vreme Lucija postaje izabrani fotograf Vogue Accessory.
Lucija putuje zbog posla od Dubaija do Hong Konga, ali je njena velika ljubav tržište Londona. Opisujući svoj rad novinarima u Italiji u 2012. ona je rekla , “ Mislim da  moj rad nije tipično italijanski, italijanski jeste osećaj dobrog ukusa , da, ali stil je smeo, nadrealan i ličan. Nešto što se više ceni u inostranstvu.“
Ključni deo Lucijnog rada je planiranje utkano u svaki snimak, strastveni ‘crtač’ skica , ona je temeljna u svojoj pripremi. Lucija veruje da je uključivanje tima u kreativni proces i stvarnje prijatne radne atmosfere  od suštinskog značaja za najbolje rezultate. Rezultati koji su dovedeni do savršenstva u njenom radu u grupnoj post-proizvodnji “ smeštaju stvari na potpuno novi nivo“.

Više o njoj možete saznati na njenom sajtu.

PinterestShare